avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum sa procedez ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum sa procedez ?

Intr-o seara , pe șoselele patriei , am avut o altercație in trafic cu un șofer . M-am ales cu o declarație la politie cum ca eu i-as fi lovit mașina cu piciorul . Total fals . M-am oprit pe marginea drumului dându-ma jos din mașina , moment in care acuzatorul a trecut pe lângă mine . Inafara de câteva injurii și multe gesturi altceva nu am făcut . In declarația lui apare o poza cu o urma de papuc pe ușa mașini . M-am întâlnit cu persoana respectiva la secție unde mi-a propus un târg sa ii plătesc reparația mașini ( făcută la un service autozivat cică in valoare de 590 lei ) . Cum sa procedez mai departe ?
Țin sa Menționez ca acuzatorul este polițai ...
A depus plangere penala impotriva dvs pentru distrugere, asa inteleg.
Daca acuzatia este falsa, nu aveti de ce sa ii platiti.
Mai mult, daca a produs si a ticluit probe nereale, risca el sa fie pus sub acuzare.
Problema este ca daca probele sunt bine ticluite va raspunde penal de principiu...in mod concret.

Depinde ce va rezulta din probe in mod concret.
Mergeti sa vedeti masina.

E greu de crezut ca si-a lovit singur portiera...
Nu știu dacă mașina este lovită sau nu . In pozele prezentate din dosar se observa doar o urma de papuc . Nu exista nici o alta proba . Cuvântul meu împotriva cuvântului lui . El susține ca a mai fost in mașina cu familia dar la fel și eu . Este polițist și de asta am o anumită teama . Bineînțeles ca la întâlnirea noastră "oficială" ,propusa de polițistul care se ocupa de dosar , au fost amenințări și acuzați false din partea acuzatorilor . Ca el ma da in judecată pentru distrugere și pe lângă daunele suferite de mașina cere și daune morale mult mai mari etc...
Polițistul care anchetează dosarul ma împinge de la spate ca dacă nu ma împac cu el trimite dosarul "dosarul mai departe" astea au fost exact cuvintele lui .

Alte discuții în legătură

Distrugerea intentionata a unei masini in urma unui accident eduard emanuel eduard emanuel BUNA ZIUA!AM SI EU O INTREBARE .AM AVUT UN INCIDENT NEPLACUT SI DACA DORESTE SA IMI DEA CINEVA NISTE PARERI.SA VA EXPLIC MAI IN DETALIU:IESIND DINTR-O ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma apar ca parte vatamata, dar agresorul ma face inculpat? Juhasz Emilia Juhasz Emilia Buna ziua! Am un caz extrem de complicat. Am fost agresata fizic de un vecin. Am certificat medico legal de 25 de zile. Am depus plangere. Dar cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Accident auto - vatamare? Draagos Draagos Prin noiembrie am fost implicat intr-un accident auto sa-i sp asa,o tipa a oprit brusc in fata mea eu am franat,nu am lovito insa m-am oprit foarte aproape de ... (vezi toată discuția)