avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate verra15

Activitate verra15

Sunt mezina unei familii de 8 copii cu urmași 5 în viață ceilalți decedati având urmași.Eu as vrea casa parinteasca și să ran în ea ,dar frații respectiv nepotii vor sa o vândă . Specific am nepoti cu 1 , 2 ani mai mici decât mine. Ce șansă și cum sa procedez ca să pot moșteni casa parinteasca.
Cine plătește chitanțele judiciare pentru a deveni curator al unei persoane cu handicap pentru a o reprezenta într-o succesiune la notar ? Curatorul sau toti cei care participa la succesiune ? Persoana cu handicap este urmașul unui mostenitor decedat.
Aceasta procura cine trebuie sa o semneze dacă unul dintre frați a fost părăsit de copii in spitalul de psihiatrie și nu vor sa-l ia acasă , are alzaimer , a doua persoana este la un azil ,cam in aceiași situație , iar noi suntem 9 frați eu fiind cea mai mică .

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Dezbaterea succesorala este realizata cu acordul tuturor comostenitorilor.

Daca unii nu se pot prezenta, in fata notarului public, acestia pot perfecta o procura speciala, in vederea reprezentarii in etapa dezbaterii mostenirii.

As vrea sa fac succesiune iar 2 dintre frați sunt fără drept de semnătura pot face succesiunea fără semnătura lor?
La o pensie de 1100 lei care ar fi suma oprita pentru 2 popriri?
fiind acelasi furnizor a impartit in mai multe dosare prin care executarea se face separat la fiecare dosar ceea ce face ca poprirea sa fie la o jumatate de salar, cand de fapt ar trebui sa fie o treime din salar..nu ar trebui unite celelalte dosare la unul singur?

daca un furnizor a deschis mai multe procese pentru recuperarea debitului(impartirea debitului) si hotararile au fost date pentru executare silita la executori diferiti , pot ataca cumva aceste executari in afara de contestatie la executare silita?
Răspuns la discuția Calomnie sau nu??
Chiar daca vi se pare hilar, eu mizez pe reclama mascata...