avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As vrea sa fac succesiune iar 2 dintre frați sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As vrea sa fac succesiune iar 2 dintre frați sunt fără drept ...

As vrea sa fac succesiune iar 2 dintre frați sunt fără drept de semnătura pot face succesiunea fără semnătura lor?
Cel mai recent răspuns: verra15 , utilizator 19:05, 3 Noiembrie 2020
Ce inseamna fara drept de semnatura? Sunt persoane fara discernamant puse sub interdictie judecatoreasca?
Buna ziua,

Dezbaterea succesorala este realizata cu acordul tuturor comostenitorilor.

Daca unii nu se pot prezenta, in fata notarului public, acestia pot perfecta o procura speciala, in vederea reprezentarii in etapa dezbaterii mostenirii.

Aceasta procura cine trebuie sa o semneze dacă unul dintre frați a fost părăsit de copii in spitalul de psihiatrie și nu vor sa-l ia acasă , are alzaimer , a doua persoana este la un azil ,cam in aceiași situație , iar noi suntem 9 frați eu fiind cea mai mică .

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Dezbaterea succesorala este realizata cu acordul tuturor comostenitorilor.

Daca unii nu se pot prezenta, in fata notarului public, acestia pot perfecta o procura speciala, in vederea reprezentarii in etapa dezbaterii mostenirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune deduanca deduanca Buna ziua. Tata e mort de 10 ani. Mama si fratele (am doar 1 frate),vor sa mi cedeze apartamentul mie. Fratele meu nu trăiește in Romania. Vine rar pt putin ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)