avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate raekwoonn

Activitate raekwoonn

presupusul proprietar nu poate face dovada cu acte ca ar fi telefonul lui doar cu martori dubiosi,si nici nu a formulat vreo plangere la politie ca ar fi perdut telefonul ,el motivand ca va aparea la vanzare pe net daca a fost gasit . intrebat la politie de ce nu a depus plangere el a argumentat ca a vrut singur sa isi recupereze bunul ,pe cand eu am inregistrari camera de supraveghere,comvorbiri telefonice,sms uri,ca am achizitionat telefonul
Buna ziua, am achizitionat de pe internet un telefon mobil dar fiind cu probleme am decis sa il revand si eu mai departe postand un anunt pe accelas site ,la scurt timp apare o persoana care pretinde ca as fi fost al lui si ca lar fi pierdut in taxi in urma cu doua saptamani ,la momentul pierderii telefonului nu a depus plangere la politie ,
Ne-am deplasat la cea mai apropiata circa de politie unde mi-a fost ridicat telefonul si luat in custodie pana la clarificarea situatiei ,presupusul proprietar nu poate face dovada ca telefonul ar fi al lui doar cu niste martori dubiosi ,la randul meu eu pot sa aduc nenumerate dovezi ca am acizitionat telefonul ,inregistrari ,telefonice,sms,uri,inregistrare camera video de supraveghere pt ca am facut tranzactia in fata unei institutii supravegheate ,va rog sa ma ajutati cu sfaturi pt a0mi recupera prejudiciul .
Răspuns la discuția Penalitati rate bancare
,,efecte secundare nefavorabile'' adica repercursiuni ,in contractul de munca este clar specificat data platii salar si avans,dar in ultima perioada angajatorul si-a facut un obicei in a intarzia platile in mod deliberat ,eu stiu ca prioritare sunt plata salariilor si dupa aceea restul furnizori si alte contributii . carei instante ma pot adresa ?
Buna as dorii prin intermediul forumului sa stiu daca pot sa imput angajatorului meu penalitatile calculate in urma neefectuarii platii unei rate lunare datorate intarzierii platii salariului ,mentionez ca intarzierea este intre 5 si 10 zile,pt aceasta perioada banca imi calculeaza penalitati ,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o modalitate de ami recupera aceste penalitati