Buna ziua tuturor!Ce documente ar trebui sa pregatesc din Romania pentru o angajare la o companie straina(daca exista tipizate,de unde le pot descarca?).Multu mult!
Buna ziua!neto:1040 lei virati in cont in tara,care sunt extrasi dintr-o suma rezultata din numarul de ore lucrate inmultite cu x euro pe ora(am fost semiconfidential ca va faceti o idee).
restul primiti in cash.cazare, transport ,platite; la fiecare x saptamini doua libere neplatite.sunt omenesti,totusi nu inteleg in ale cui drepturi ma incadrez iar de aici si dorinta de a cunoaste mai mult deoarece orice discutie cu patronii romani se termina prost si nu vreau in plus sa deteriorez niste relatii mai vechi.citatul din codul muncii nu e relevant pentru muncitorii din Romania(nu stiu ce conducator al unei afaceri ar lasa pe salariat sa-si aleaga drepturile);vreau doar sa stiu in ce "legalitate" ma aflu pe plan financiar si daca se merita sa mai stau sau plec la o firma straina.multu mult cu multe aprecieri ptr. aceasta pagina net si toata munca dumneavoastra!
multumesc!alte drepturi banesti care ar fii si unde pot citii toate informatiile legiferate legate de acesta nebuloasa?(din raspuns inteleg ca nu exista o reglementare precum ca pe timpul detasarii ar trebuii sa fie minimul pe economie al tarii gazda?)
numai bine de pe meleaguri straine!
....detasat in UE de citva timp(mult)cu perioade umane de lucru,conditii bune,dar...cit trebuie sa fie salariul in registrele firmei din Romania?Ce legi trebuie sa urmaresc ptr. a fii la curent?multu mult anticipat