avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat in Romania...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat in Romania...

....detasat in UE de citva timp(mult)cu perioade umane de lucru,conditii bune,dar...cit trebuie sa fie salariul in registrele firmei din Romania?Ce legi trebuie sa urmaresc ptr. a fii la curent?multu mult anticipat
Cel mai recent răspuns: crissavocat , utilizator 21:47, 2 Februarie 2011
Ce functie este prevazuta in c.i.m. incheiat cu angajatorul?
Buna ziua!mecanic(maistru sau lacatus asta pot raspunde daca ma mai uit pe contract)
cu tot respectul Cristi
Salariul minim pentru un muncitor calificat (lacatus) este de 720 lei , in conditiile in care se merge pe ideea ca fostul CCMN a fost denuntat.

Daca se merge pe existenta CCMN , atunci salarul minim ar fi 804 lei (670 lei x 1,2)
multumesc!alte drepturi banesti care ar fii si unde pot citii toate informatiile legiferate legate de acesta nebuloasa?(din raspuns inteleg ca nu exista o reglementare precum ca pe timpul detasarii ar trebuii sa fie minimul pe economie al tarii gazda?)
numai bine de pe meleaguri straine!
Depinde foarte tare de contractul de munca pe care il aveti cu societatea angajatoare.
Legal treaba sta cam asa, pe durata detasarii nu se mai primeste salariu in tara nici mare nici mic ci doar in strainatate la societatea la acre sunteti detasat.
Nu putem emite aici sute de ipoteze care pot fi abordate de angajatorul dvs. mai bine relatati ce conditii ati negociat si va putem da relatii de cat de aproape sunt de minimul legal.

Alte discuții în legătură

Formular a1 florin444 florin444 Buna ziua,o societate comerciala prestatoare de servicii in constructii este in curs de a obtine un contract intr-o tara a CE cu o firma de constructii, unde ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in germania marinar marinar Buna dimineața. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de ... (vezi toată discuția)
Muncitori detasati in germania robertsega32 robertsega32 Bună ziua. In cazul în care o societate din România detașează în Germania pentru aproximativ o lună de zile mai mulți muncitori pentru prestarea unei ... (vezi toată discuția)