avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in strainatate

Buna ziua tuturor!Ce documente ar trebui sa pregatesc din Romania pentru o angajare la o companie straina(daca exista tipizate,de unde le pot descarca?).Multu mult!
Cel mai recent răspuns: crissavocat , utilizator 00:10, 8 Februarie 2011
Documentele pe care vi le solicita angajatorul. Nu exista o lista universala.
Fiecare tara are proriile ei legi cu privire la angajari si difera de la o tara la alta, de la faptul ca este o tara cumunitara sau nu..
;)Mersi fain frumos!:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista actionari cristina_123 cristina_123 Am o intrebare Cat de confidentiala este lista de actionari (inclusiv procente) a unei companii private cu capital strain, care are activitate in ... (vezi toată discuția)
Ce proceduri sunt necesare pentru infiintarea unei firme in care partenerul meu este sotul meu de origine straina? AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, Eu si sotul meu ne gandim sa infiintam o firma cu sediul si activitatea in Romania. Sotul meu este de origine straina si NU are inca resedinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare va rog, ajutorul vostru este ... Misi19 Misi19 Buna Ziua, Am si eu o intrebare va rog, ajutorul vostru este atât de apreciat: Daca sunt strain in Romania, nascut in Siria. Exista o lege pe care nu ... (vezi toată discuția)