avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate dorina_dorina79

Activitate dorina_dorina79

Am si eu o problema la care nu am gasit raspuns singura. Va rog, daca se poate, sa ma ajute cineva sa-l gasesc.
Pana pe 31 august 2011 am lucrat in invatamant cu contract de munca pe perioada determinata (am vechime in invatamant 3 ani cu definitivat). Apoi am renuntat din motive personale (nu am gasit post decat la 50 km distanta de domiciliu) anul acesta. Acum sunt insarcinata (anul acesta nu am lucrat) as vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie dupa nastere (aprox. octombrie) sau am vre-un drept financiar?
Răspuns la discuția romanii adevarati
Credeti ca daca plec in occident peste noapte mi se schimba viitorul? NU. Romanca m -am nascut si asa o sa mor indiferent de tara unde migrez. Dar macar sa ne mai incurajam intre noi daca nu putem/nu vedem/ nu vrem sau suntem prea mici sa facem ceva. Va spun eu ca si cei plecati din tara, tot stau cu gandul la locul unde s-au nascut ( chiar daca au ratele platite :happy:).
Buna tuturor, nu vreau decat sa comentez niste discutii ale unor oameni care se cred, sa spunem romani sau .......!!!!!! bun eu am inteles ca trebuie sa restitui un ban imprumutat, dar fratilor, voi nu vedeti unde traim si cum traim????? da eu cred ca orice om din tara asta ar avea bunul simt sa se tina de cuvant, in cazul in care a imprumutat niste bani in conditiile in care am avea si motive in acest sens de bun simt.. Cred ca daca am avea si noi motivatii banesti de oameni normali nu de scalvie in asa zisa democratie #-o ne-am restitui datoriile. Oare nimeni nu a observat ca in momentul in care vrea sa inchida telefonul el nu se inchide cu toate ca nu este stricat? oare nimeni din tara asta nu a observat ca i s-a dublat dobanda la banca in doi ani, noi ne facusem niste calcule ca tot romanul si sa ne trezim ca avand studii superioare traim mai rau decat oamenii cu elementarele cunostinte de recunoastre a unor litere? ( nu acuz , atat au putut atat au facut) DAR TOTUSI!!!!! in conditiile in care am ajuns in imposibilitatea de a mai trai ce sa mai spunem ?! si ma mir si ma ingrozesc ca mai sunt unii oamenii care o fac pe....... moralistii si mai vorbesc si limba romana!!!! Domnilor si doamnelor in aceste conditii intrebare: Cum sa plateasca romanul, daca de la ora 6 pana la ora 21, sa spunem, munceste ca sa presteze servicii, nu ca sa fie platit????? nu stiu daca nesimtirea a primit in DEX explicatia de SARACIE #-o
în speranta ca pot ajuta persoanele care au probleme cu pretinsii super avocati de la EOS KSI O SA VA ROG SA CITITI AICI

termenul legal de prescriere a datoriilor este de 3 ani. Daca in termenul de prescriere banca nu apeleaza la dreptul sau executoriu (care ii revine prin ordonanta de urgenta nr. 99 din 6 decembrie 2006) sau nu mandateaza un executor extern pentru recuperarea creantei, sau nu trimite in judecata debitorul, debitorul nu mai are obligatia rambursarii datoriei, dupa trecerea a 3 ani de cand nu a mai platit ratele.

SI PENTRU A VA LINISTI: Potrivit articolului 206 din noul Cod penal :efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care prin frecvenţă sau conţinut alarmează victima, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă".