avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate romanii adevarati
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

romanii adevarati

Buna tuturor, nu vreau decat sa comentez niste discutii ale unor oameni care se cred, sa spunem romani sau .......!!!!!! bun eu am inteles ca trebuie sa restitui un ban imprumutat, dar fratilor, voi nu vedeti unde traim si cum traim????? da eu cred ca orice om din tara asta ar avea bunul simt sa se tina de cuvant, in cazul in care a imprumutat niste bani in conditiile in care am avea si motive in acest sens de bun simt.. Cred ca daca am avea si noi motivatii banesti de oameni normali nu de scalvie in asa zisa democratie #-o ne-am restitui datoriile. Oare nimeni nu a observat ca in momentul in care vrea sa inchida telefonul el nu se inchide cu toate ca nu este stricat? oare nimeni din tara asta nu a observat ca i s-a dublat dobanda la banca in doi ani, noi ne facusem niste calcule ca tot romanul si sa ne trezim ca avand studii superioare traim mai rau decat oamenii cu elementarele cunostinte de recunoastre a unor litere? ( nu acuz , atat au putut atat au facut) DAR TOTUSI!!!!! in conditiile in care am ajuns in imposibilitatea de a mai trai ce sa mai spunem ?! si ma mir si ma ingrozesc ca mai sunt unii oamenii care o fac pe....... moralistii si mai vorbesc si limba romana!!!! Domnilor si doamnelor in aceste conditii intrebare: Cum sa plateasca romanul, daca de la ora 6 pana la ora 21, sa spunem, munceste ca sa presteze servicii, nu ca sa fie platit????? nu stiu daca nesimtirea a primit in DEX explicatia de SARACIE #-o
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 12:44, 22 Februarie 2011
.......:sorry:.......
de ce nu plecati in occident?
Sa va spun cum vad eu lucrurile? In primul rand cei care fac legile si hotarasc in numele nostru ( adica cei ce ne conduc) nu vor fi niciodata in situatia de a se angaja , sa zicem , la un patron. Ei isi permit sa-si duca copii la scoli scumpe inafara tarii, copii care ne vor conduce in viitor. Isi permit ca la sfarsitul mandatului sa-si deschida o afacere ( daca nu au deja) si sa prospere... De aceea voteaza legi in favoarea lor, de aceea vor sa voteze si noul cod al muncii. Habar nu au ce inseamna sa lucrezi in conditii de stres stiind ca se apropie data scadenta si nu sunt bani pentru a plati ratele, Credeti ca-i intereseaza ca dupa ei vine potopul?
Credeti ca daca plec in occident peste noapte mi se schimba viitorul? NU. Romanca m -am nascut si asa o sa mor indiferent de tara unde migrez. Dar macar sa ne mai incurajam intre noi daca nu putem/nu vedem/ nu vrem sau suntem prea mici sa facem ceva. Va spun eu ca si cei plecati din tara, tot stau cu gandul la locul unde s-au nascut ( chiar daca au ratele platite :happy:).
de ce nu ne gandim mai bine inainte de a face un imprumut in banca? eu am invatat sa.mi cumpar ceea ce imi doresc atunci cand am posibilitatea nu pe banii altora pt ca intr.o zi tot trebuie sa.i dau inapoi si chiar mai mult.de ce sa fac jocul bancii? iti spuneam sa mergi in occident doar pt a trai o alta experienta mult mai cruda .ai intelege pretul banului in momentul in care il castigi umilindu.te mult mai mult decat o faci acasa in ROMANIA. crede.ma am trait in occident multi ani si sunt o romanca adevarata pana in adancul sufletului.iti doresc tot binele din lume tie si familiei tale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate, moralitate, evolutie sociala, disolutia societatii dapyx dapyx Stiu ca mai demult se spunea ca in noul cod penal, prostitutia si incestul vor fi dezincriminate. Se propunea ca prostitutia si consumul de droguri usoare sa ... (vezi toată discuția)
Plângere penalã pe numele presedintelui suspendat pentru trãdare si nu numai Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Avocata M. A. şi profesorul american de origine română I. R., semnatar al Cartei 77, analist politic timp de 30 de ani în New York şi membru al United ... (vezi toată discuția)
Noi platim ca sa traim! Anna2010 Anna2010 Cat mai trebuie sa treaca ca sa realizam in ce societate inumana traim. Dreptul la viata nu mai este garantat si noi platim ca sa traim. Cum este posibil sa ... (vezi toată discuția)