avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate mcb70b

Activitate mcb70b

Buna ziua, am urmatoarea problema, in urma cu 4 ani de zile nu am achitat caminul de la facultate pe ultimele 2 luni de zile , suma este in valoare de 250 ron, dupa 4 ani de zile cand am fost sa imi iau diploma de licenta sa o depun la master , stop! au zis ca nu mi-o dau ptr ca am datorie, datorie care a ajuns la suma de 2000 ron (1700 fiind penalitati), in contract scrie doar ca dupa 2 luni de neplata se pune penalitati 0.05 pe zi si studentul se evacueaza. Cat timp au dreptul sa puna penalizare?, in contract nu se specfica pana cand si nici cat....si nici nu am fost somat in acesti 4 ani de zile ca am datorie....ce ar trebui sa fac? Multumesc frumos
buna ziua, am o prietena care a fost codamnata definitiv ptr proxenetism la 3 ani de inchisoare, este prima abatare,va rog sa imi spuneti cat va face din pedeapsa daca iese si la munca?... anul de puscarie este 8 luni? 2/3 din pedeapsa se calculeaza din 36 de luni sau 24, am inteles ca la 2/3 din pedeapsa se poate cere o eliberare conditionata....multumesc frumos
Răspuns la discuția Falsificarea abonament CFR
si sanctiunea va fi toata viata in cazier?.......si eu acuma mai pot indrepta aceea declaratie, cumva?

pai politistul a spus ca o sa fie spre binele meu sa zic ca l-am facut eu, ca sa nu mai mergem sa il cautam p cel care mi l-a vandutt, si apoi alt tip cred ca era de la CFR, a inceput sa imi dicteze, ca l-am facut ca nu am avut banii si am scris tot ce zicea el....
Răspuns la discuția Falsificarea abonament CFR
Probabil ca vi se va aplica o pedeapsa redusa cu 1/3,conform art.320 ind.1 c.pr.pen.,cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen.

Asta insemnand?.... o sa imi fie trecut ceva in cazier? l-am cumparat abonamentul
A si mi s-a mai spus si aratat o foaie cum as fi creeat un prejudiciu CFR-ului de 390 ron,..nu este de ajuns sa platesc aceasta suma?
Buna ziua , in urma cu 3 luni (nov 2010), eram student in Bucuresti ,am fost prins circuland pe tren cu un abonament fals pe numele meu, am primti o amenda in tren si una care am platit-o ulterior. Astazi (31.01.2011) am fost cautat de politia TF si m-au pus sa dau o declaratie, eu le-am spus ca am cumparat acel abonament, ei m-au sfatuit ca ar fi spre binele meu sa zic ca eu l-am facut (tatal meu fiind de fatza), bun, am zis ca l-am facut , apoi a urmat o dictare... si apoi cand am plecat mi s-a spus ca o sa primesc o amenda peste o luna. Stiu ca nu o sa fie doar o amenda.... ce pot pati? in aceasta situatie..... si ce pot face ?..cazierul o sa imi fie afectat?.. Multumesc frumos