avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cat va executa din pedeapsa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cat va executa din pedeapsa?

buna ziua, am o prietena care a fost codamnata definitiv ptr proxenetism la 3 ani de inchisoare, este prima abatare,va rog sa imi spuneti cat va face din pedeapsa daca iese si la munca?... anul de puscarie este 8 luni? 2/3 din pedeapsa se calculeaza din 36 de luni sau 24, am inteles ca la 2/3 din pedeapsa se poate cere o eliberare conditionata....multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 12:14, 25 Martie 2012
Anul are 12 luni, deci va iesi peste 3 ani.
Daca are un comportament exemplar si iese la munca serios ar putea beneficia de liberarea conditionata dupa executarea efectiva a 1/2 din pedeapsa la care trebuie sa adauge zilele castigate prin munca si sa ajunga la minimul de 2/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata.va rog am nevoie de o lamurire. multumesc dalin23 dalin23 Buna ziua. Logodnicul meu are de ispasit o pedeapsa de 3 ani pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri. As dori sa stiu, daca este posibil, dupa cat ... (vezi toată discuția)
Cerere de contopire a executãrii pedepselor krysta krysta buna,un prieten are mai multe dosare penale iar in urma cereri de contopire a pedepselor a primit urmatoarea pedeapsa:definitivă la data de 21 iulie 2008, ... (vezi toată discuția)
Calculare pedeapsa cretzoolicy cretzoolicy Buna ziua, am un prieten recidivist care a primit o condamnare de 3 ani la care s-a adaugat o coada de alti 3 ani. Cum se calculeaza aceasta pedeapsa, se pun ... (vezi toată discuția)