Buna ziua,
as dori sa stiu in cazul unui PFA, AF sau intreprindere individuala in domeniul cofetariei si patiseriei imi pot desfasura activitatea si la domiciliul si ce documente si/sau autorizatii implica acest lucru???
Multumesc .... am inteles ..... adr daca era publicat aveam dreptul eu fiind in concediul de crestere copil si avand indemnizatie ..... cum se justifica asta in situatia economica a firmei????
in ccm unic pe anii 2011 - 2014 la art. 78 1 se spune ca pot sa primesc salariu compensator ...... eu doream sa stiu daca pot sa il primesc daca beneficiez de idemnizatie de crestere copil .... si pana la a da in judecata ce posibilitati am de a forta mana angajatorului sa imi dea ..... si as dori sa stiu cum se justifica cu salariu pe care mi-l da mie ......
Sunt in concediul de crestere copil si am fost concediata cu 65 ( 1 ) din codul muncii. pot sa beneficiez de salariu compensator si ce demersuri trebuie sa fac sa il obtin ?????
Sunt in concediu pentru cresterea copilului , mi s-a desfacut contractul de munca din motive ce nu tin de salariat, deci cu 65 din codul muncii ..firma este in proces de dizolvare ....angajatorul a afirmat ca nu imi da salariu compensatoriu. Ce demersuri legale trebuie sa facem pentru a intra in posesia acestuia cat mai curand ? Va multumesc ! Astept raspuns.