avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere in timpul concediul de crestere copil se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere in timpul concediul de crestere copil se incheie cu salariu compensator ???

Sunt in concediul de crestere copil si am fost concediata cu 65 ( 1 ) din codul muncii. pot sa beneficiez de salariu compensator si ce demersuri trebuie sa fac sa il obtin ?????
Cel mai recent răspuns: ileana_san , utilizator 12:58, 3 Februarie 2011
Codul muncii: Art. 60. - (1) Concedierea salariaţilor nu poate fi dispusă:
e) pe durata concediului pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, până la împlinirea vârstei de 3 ani;

Concedierea este ilegala.
Concedierea este cu 65 ( 1 ) si anume firma se dizolva. pot sa beneficiez de salariu compensator ????
Asta e cu totul altceva. Daca firma mai are posibilitati financiare, da.
Firma are bani .... dar au zis ca nu au cum sa justifice!
La ce data a fost emisa decizia de concediere?

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu nedelcuc nedelcuc Buna ziua. Am nevoie de o parere in domeniul resurselor umane. Am fost data afara cu art 65, lit.1 din motive de restructurare a postului. Conf art.Art. 67, ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in urma concedierii? elyelena elyelena buna ziua.de aproape doi ani lucrez la o firma care se ocupa cu vanzare de articole fittnes.mi s a incheiat contract individual de munca in martie 2010.in ... (vezi toată discuția)
Reangajare persoana dupa concediu crestere copil noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs in cazul urmator. O persoana este in conc crestere copil pana la varsta de 2 ani. La sfarsitul perioadei de 2 ani, ... (vezi toată discuția)