avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA< AF >Intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA< AF >Intreprindere individuala

Buna ziua,
as dori sa stiu in cazul unui PFA, AF sau intreprindere individuala in domeniul cofetariei si patiseriei imi pot desfasura activitatea si la domiciliul si ce documente si/sau autorizatii implica acest lucru???
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:15, 12 August 2011
Daca spatiul corespunde pentru a va desfasura activitatea la domiciliu se poate. Detalii infiintare pentru formele de comerciant pe care le-ati enumerat gasiti aici:
- [ link extern ]
- [ link extern ]
- [ link extern ]
Dupa inmatricularea la registrul comertului a oricareia dintre variante, va trebui sa obtineti de la primarie autorizatia de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse de patiserie facute la domiciliu cotirlan cotirlan Eu si sotia ne dorim sa infiintam: pfa? , intreprindere individuala sau asociatie familiala ?pentru produse de patiserie, cofetarie la domiciliu.Deci sa le ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare criss2112 criss2112 Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma adresez pt a ma infiinta ca PFA in conditiile in care vreau sa-mi desfasor activitatea de crestere pasari si desfacere ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)