avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Produse de patiserie facute la domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Produse de patiserie facute la domiciliu

Eu si sotia ne dorim sa infiintam: pfa? , intreprindere individuala sau asociatie familiala ?pentru produse de patiserie, cofetarie la domiciliu.Deci sa le producem la domiciliu si sa livram la domiciliu. va rog sa ne spuneti daca se poate face asa ceva si care sunt pasii care trebuie urmati?Detin apartament cu 2 camere si autoturism.Eu sunt bucatar si ea brutar patiser[calificati]
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:23, 8 Mai 2012
O intreprindere familiala. Pentru documentatia necesara urmariti link-ul urmator [ link extern ]
Pentru inceput, fara sa incepeti sa va infiintati firma si sa faceti ceva cheltuieli, mergeti la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ( DSVSA ) de care apartineti si vedeti care sunt conditiile lor pentru ca vor trebui sa va autorizeze aceasta activitate si ei impun conditii mai grele privind acest spatiu de productie (care trebuie sa fie diferit de spatiul de domiciliu si cu anumite dotari).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere afacere sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Doresc sa deschid o mica afacere in domeniul patiseriei, insa se pare ca acesta idee a mea se mai regaseste si in alta parte sub forma de ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Rulota comerciala alenico28 alenico28 Buna ziua! Am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns pe internet. Mi-am facut un pfa pentru produse de patiserie, cofetarie, panificatie. Spatiul de ... (vezi toată discuția)