avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate scandisk

Activitate scandisk

Exista o lege care poate sa interzica construirea a unei cladiri pe terenul respectiv ? Mentionez ca acesta este liber. Doresc in cativa ani, 2-3 sa pot sa construiesc o cladire mica cu 2 etaje pe el. Sa nu fiu blocat de o lege.
Buna dimineata,
Doresc in primul rand sa va multumesc pentru raspuns. Am dreptul sa cer ca persoana fizica un astfel de act la fisc? In el am toate informatiile ? Ma tem doar sa nu fie mai multi proprietari, sa nu fie pus gaj la vreo banca sau alte situatii de genul acesta. Nu am cunostinte juridice din pacate.
Buna ziua,

Doresc sa cumpar un teren de 380m in zona mall Vitan, Am rugamintea sa-mi spuneti cum fac sa ferific daca totul este in regula la teren deoarece acesta are un pret cam mic... si nu stiu de ce.
Vreau sa stiu unde trebuie sa merg si ce sa cer ca sa vad daca are acte in regula, taxe platite, nu e pus gaj, nu e al mai multor prsoane, etc.

Va multumesc
Răspuns la discuția Import produse Anglia si Germania
Imi poate da cineva cateva detalii, va rog.
Răspuns la discuția Import produse Anglia si Germania
Multumesc mult pentru raspuns,

Am studiat lista de coduri CAEN dar nu pot alege foarte clar , ceea ce am considerat eu bun ar fi:
4661 Comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

4791 Pentu activitatea de comert cu haine de copii care se va efectua printr-un magazin online, am cercetat activitatea altor firme care vand aceleasi produse online si multe merg pe acest cod. Nu stiu cat de corect este.

In schimb pentru utilajele agricole si piese pentru ele nu am gasit decat unul singur , la categoria cu "ridicata" , cu amanuntul nu am gasit pentru utilaje agricole, doar autoturisme. Ceea ce vreau sa le includ si pe ele ca piese si accesorii, pe langa piese pentru utilajele agricole vandute.

Multumesc
Buna ziua,

Doresc sa inregistrez o societate prin care sa fac import din doua tari. In primul rand doresc sa import haine pentru copii si bebelusi din Anglia dar doresc sa stiu daca prin aceasi firma pot importa in paralel din Germania utilaje agricole, mai exact mini tractoare. Pot importa si vinde ambele game de produse prin aceasi firma ? Daca da cum pot face? Ce cod CAEN ar fi mai recomandat ca si activitate?

Multumesc
Răspuns la discuția contract PFA
Am inteles, dar poate cere vrun act doveditor ? Are dreptul de a cere o dovada?
Răspuns la discuția contract PFA
Sarutmana,
Angajatorul nu poate sa afle in nici un fel daca eu am lucrat sub forma de PFA? Ce dovada trebuie facuta , daca trebuie.
Discuție contract PFA
Buna ziua,
Am o singura intreabre si vreau sa stiu cat este onorariul pentru problema mea. Am lucrat in urma cu 3 ani timp de 1 an de zile sub forma de PFA dar am inchis PFA-ul imediat ce am terminat la locul de munca. Acum vreau sa ma angajez la o firma cu carte de munca dar din moment ce nu am lucrat niciodata cu carte de munca nu am iar firma la care ma angajez trebuie sa-mi faca carte de munca. Intrebarea mea este, firma cand o sa-mi fac mie carte de munca poate sa vada ca am lucrat o perioada de timp(destul de mica) sub forma de PFA ? Apare aceasta informatie pentru ei la deschiderea cartii sau trebuie sa duc eu vrun document care sa asiste aceasta activitate ?