Buna ziua,
Am o singura intreabre si vreau sa stiu cat este onorariul pentru problema mea. Am lucrat in urma cu 3 ani timp de 1 an de zile sub forma de PFA dar am inchis PFA-ul imediat ce am terminat la locul de munca. Acum vreau sa ma angajez la o firma cu carte de munca dar din moment ce nu am lucrat niciodata cu carte de munca nu am iar firma la care ma angajez trebuie sa-mi faca carte de munca. Intrebarea mea este, firma cand o sa-mi fac mie carte de munca poate sa vada ca am lucrat o perioada de timp(destul de mica) sub forma de PFA ? Apare aceasta informatie pentru ei la deschiderea cartii sau trebuie sa duc eu vrun document care sa asiste aceasta activitate ?
Scandisk care-i problema, vrei sa faci dovada ca ai lucrat sau nu vrei sa afle angajatorul cum ca ai lucrat ca PFA? Ai mintit cumva la angajare / prin CV si acum nu vrei sa fi prins cu minciuna sau ti-e atat de rusine ca ai lucrat ca PFA?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Loc de munca nou
catalinah
Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti daca o firma la care te angajezi poate afla unde ai mai lucrat si daca ai lucrat si ce date de la ITM privin vechimea ta in ... (vezi toată discuția)