avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate nobi

Activitate nobi

Răspuns la discuția reabilitare
V a multumesc mi-ati fost de foarte mare ajutor=D>.
Multumesc ! Ma gandeam ca trebuie s a treaca 10 zile de la pronuntare , pana la definitiva.
Ma iertati pentru intrebare dar vreau sa stiu cum si in cat timp primesc hotararea , nu stiu cum este procedura , ma anunta prin scrisoare de la judecatorie sau trebuie sa merg eu personal dupa hotarararea de reabilitare?
. Dispune ca dupa ramanerea definitiva a hotararii sa se faca mentiuni despre aceasta pe hotararea prin care s-a pronuntat condamnarea de sub efectul careia s-a admis reabilitarea. Cu recurs in 10 zile de la pronuntare.

Inseamna ca dupa zece zile .
Multumesc.
Discuție reabilitare
Daca mi-au aprobat reabilitarea judecatoreasca , mai trebuie ceva act de la judecatorie ca sa scot cazierul curat de la politie.
Răspuns la discuția daune morale
sar putea sa trimit cumva prin posta pe adresa rspectiva ?
dar daca partea vatamata nu sa prezentat la nici o infatisare, pe sentnta am numai adresa lor ,oare cum se procedeaza in astfel de cazuri?
Am inteles si va multumesc de raspuns ,oare unde as putea sa stiu cat am exact de plata atunci in 2004 era 20.000.000 lei vechi acum ar veni an jur la 2000 lei noi, si oare unde trebuie platit .Va rog daca stiti raspundeti.
pai cheltuielile judecatoresti le-am achitat,acum la despagubiri civile eu am crezut ca sa renuntat daca dupa atitia ani nu am primit nici o veste despre asta,dar rea vointa nu poate fii nicidecum.Ce ma sfatuiti d.voastra?
scrie asa in bazaart.17,14,346C.p,p.rap.la art.998c.civil obliga inculpatul la plata in favoarea partii vatamate .
exista o hotarare an care ma obliga la daune dar,partea vatamata nu s-a constituit an parte civila, asta a fost an anul 2004, acum doresc sa fac reabilitarea oare o sa am probleme?Mentionez nu am primit nici o citatie nimic de atunci care sa ma atentioneze ptr. plata sau chemare la judecatorie in legatura cu dauna