am cumparat de putin timp o locuinta in italia, ce drepturi are sotul meu in ceea ce priveste aceasta locuinta ?
contractul este pe numele meu, locuinta este cumparata in '' comuniune dei beni'' !
legislatia din italia este similara cu cea a noastra, ma deranjeaza graba cu care agentia vrea sa incheie contractul...in nici o parte a lumii nu cred ca este legal sa eliberezi o fila CEC fara acoperire...chiar nu se poate astepta pana cand banca trimite banii in cont????
A m semnat numai eu, pe proprietar inca nu l-am vazut, in ceea ce priveste razganditul nu asta este intentia mea, numai ca agentia incearca sa grabeasca un pic mai mult dect e necesar semnarea actelor, mi-au spus tb sa ma prezint la notar luni iar daca bani in banca nu au intrat eu sa fac o fila cec datata cu doua zile mai tarziu sau chiar fara data....iar asta nu prea imi suna bine
am semnat cu o agentie imobiliara ( in italia ) o propunere pt achizitionarea unui imobil , propunere irevocabila, in aceasta e scris ca tb sa ma prezint la notar pt definitivarea actelor luni 14-02-2011.
ce se poate intampla daca ma razgandesc ? ( legile sunt cam aceleasi ca si in romania) :O
de mai bine de trei ani platesc chirie , ca mai toti cei care au cumparat un imobil nationalizat, pe terenul din jurul casei; problema este ca primaria si fondul locativ nu rezulta proprietari pe acest teren.:))
ce drepturi are primaria de a inchiria ceva pentru care nu poate face dovada ca ii apartine?:sorry: