avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Activitate ornelia

Activitate ornelia

Ce drepturi am daca am dobandit o boala profesionala la locul de munca pe care il desfasor?
pentru instructor animator grupa III.cu studii S.salariu este de 817....iar pentru instructor animator gr III cu SSD....722 eu acum ca instructor de educatie extrascolara 1A...ultima treapta...am 839 ron.......asta inseamana sa ma incadrez cu un salariu mai mic decat am acum?
in urma acestui rapsuns de la Bucuresti,am depus cerere la inspectoratul scolar pe data de 20.11.2011..si nici la aceasat ora nu mi a venit un raspuns.......sincer ma gandesc ca nici d na jurist nu stie mai exact unde sa ma incadreze
Doamna Liliana Gîngă, la solicitarea dumneavoastră adresată MECTS,  vă facem cunoscut că trebuie să vă adresați Inspectoratului Școlar Județean Neamț pentru clarificare. MECTS a transmis tuturor inspectoratelor școlare circulara nr. 1102/DGEFRU/07.09.2011, împreună cu adresa nr. 12.656/2011 a MMFPS cu privire la asimilarea din punct de vedere al salarizării a  funcției didactice auxiliare de instructor de educație extrașcolară cu nivel de studii superioare de lungă durată, respectiv de scurtă durată cu funcția de instructor - animator cu nivel de studii superioare de lungă durată, respectiv de scurtă durată din Anexa nr. II lit. A pct. 6 nr. crt. 5, respectiv nr. crt. 11 la Legea - cadru nr. 284/52010. Vă transmitem atașat circulara și adresa de la MMFPS.
 
Director George Ghelmez
Direcția Resurse Umane
MECTS


sunt instructor de educatie extrascolara 1A,cu o vechime de 19 ani in campul muncii,in 2010 am absolvit Facultatea de Psihologie la SSD si as dori sa stiu care este noul meu salariu de incadrare conform studiilor..va multumesc
Sunt instructor de educatie la un Centru de Educatie Incluziva , am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihologie, si as vrea sa stiu daca pot, si in baza carei legi pot primi salariu conform studiilor superioare absolvite?