avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare pt studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare pt studii superioare

Sunt instructor de educatie la un Centru de Educatie Incluziva , am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihologie, si as vrea sa stiu daca pot, si in baza carei legi pot primi salariu conform studiilor superioare absolvite?
consultati anexa II cap I " familia ocupationala de functii bugetare invatamant" din legea 284/2010
Salariul minim pentru personal încadrat pentru funcţii pentru care condiţia de pregătire este cea de 1200 de lei – grupa 1 şi 2 studii superioare de lungă durată (ex. ingineri, econom., jurişti, profesori etc.) Salariul minim pentru studii superioare de lunga durata este de 900 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare instructor de educatie extrascolara ornelia ornelia sunt instructor de educatie extrascolara 1A,cu o vechime de 19 ani in campul muncii,in 2010 am absolvit Facultatea de Psihologie la SSD si as dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)