Buna ziua
Am primit o ieri o citatie de la judecatoria sector 6 Bucuresti cu privire la cererea unei ordonante de plata in legatura cu o factura a firmei pe care nu am platit-o numai partial, in cerera respectiva s-a cerut plata restantei penalitatile si cheltuieli de judecata. as vrea sa stiu daca platesc restanta si penalitatile pana la prima infatisare mai trebuie sa platesc cheltuieli de judecata? Firma a avut activitate doar 10 luni iunie 2011 pana in martie 2012 dupa care nu a mai avut incasari si nici activitate, am un minus mare deoarece am ramas cu foarte multa marfa nevanduta dar platita nu am bani lichizi dor marfa. ce se intampla daca nu pot plati restanta si penalitatile ?
Am sunat de nenumarate ori la politie dar ei mi-au spus ca degeaba ii amendeaza platesc amenda si gata maine o iau de la capat, cred ca deja au vreo 10 amenzi. Eu as vrea sa ii oblig cumva sa isi antifoneze incaperea. Daca i-as chema in judecata as putea avea castig de cauza?
Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje iar la parter sunt unitati de alimentatie publica (Bar si un Non Stop alimentar) in fiecare dimineata cand se deschide localul adica la 6 incepe galagia bocanituri trantit scaune muzica stirile etc. si asa o tine pana seara la 23 este ceva de nesuportat ca si cum barbl ar functiona la mine in casa.
As dorii sa stiu la ce autoritate sa apelez sau ce as putea sa fac sa ii oblig sa isi antifoneze localul. Pur si simplu nu mai rezist #-o