Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje iar la parter sunt unitati de alimentatie publica (Bar si un Non Stop alimentar) in fiecare dimineata cand se deschide localul adica la 6 incepe galagia bocanituri trantit scaune muzica stirile etc. si asa o tine pana seara la 23 este ceva de nesuportat ca si cum barbl ar functiona la mine in casa.
As dorii sa stiu la ce autoritate sa apelez sau ce as putea sa fac sa ii oblig sa isi antifoneze localul. Pur si simplu nu mai rezist #-o
Puteti face plangere la Politia de sector sau cartier, in baza Legii 61/1991, art. 2, pct. 29) "tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora;"
Am sunat de nenumarate ori la politie dar ei mi-au spus ca degeaba ii amendeaza platesc amenda si gata maine o iau de la capat, cred ca deja au vreo 10 amenzi. Eu as vrea sa ii oblig cumva sa isi antifoneze incaperea. Daca i-as chema in judecata as putea avea castig de cauza?