avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nivel de zgomot la casa particulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nivel de zgomot la casa particulara

locuiesc la casa si as dori sa ma interesez daca am dreptul sa tai lemnele cu drujba, de exemplu, fara sa ma prezinte vecinii ca fac galagie, fiindca am o vecina care e tot timpul cu sesizarile si reclamatiile, tot gaseste ceva cu ce sa se lege de mine
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:40, 23 Noiembrie 2014
Daca nu le taiati cu noaptea-n cap si nci seara tarziu si daca ii mai lasati si o ora- doua la pranz de liniste, nu are nimeni ce sa zica.
26) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00–8,00 şi 13,00–14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)
Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)
Legea 61/1991 (r3) din 27/09/1991 republicata la 31/01/2011 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. b1o9g8d6an b1o9g8d6an Buna ziua, Am o problema cu un vecin care creste pasari in curte,mai exact gaini si cocosi,pasari care fac o galagie de nedescris incepand cu ora 4 ... (vezi toată discuția)