avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 61/1991 (r3) din 27/09/1991 republicata la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 61/1991 (r3) din 27/09/1991 republicata la 31/01/2011 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Buna ziua,

Am o problema cu un vecin care creste pasari in curte,mai exact gaini si cocosi,pasari care fac o galagie de nedescris incepand cu ora 4 dimineata si nu ma pot odihni.Locuiesc intr-o zona rezidentiala la 1km de oras.Imi puteti spune va rog daca aceasta lege se aplica si in situatia de fata? Mai exact :

''26) tulburarea liniştii locatarilor intre orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuinţele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat in imediata vecinătate a acestora;''

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:24, 22 Martie 2013
1-Nu este problema sub incidenta dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari dupa cum ati inteles sa postati subiectul
2-Dispozitiile mentionate sunt general valabile,inclusiv in speta mentionata de dvs
Pentru solutionare sesizati oficial politia responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)
Nivel de zgomot la casa particulara keops1925 keops1925 locuiesc la casa si as dori sa ma interesez daca am dreptul sa tai lemnele cu drujba, de exemplu, fara sa ma prezinte vecinii ca fac galagie, fiindca am o ... (vezi toată discuția)
Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)