avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu_yelow

Activitate sergiu_yelow

e vorba despre o incredintare a copilului minor,rezultat in afara casatoriei,spre mama.mersi
va rog sa imi scuzati ignoranta,am o intrebare simpla,pt ca nu stiu ce prevad legile din romania:in cazul in care nu imi pot permite un avocat,sau nu doresc unul,sa zicem,intr un proces simplu sa zicem,fara complicatii,mi se poate aloca unul din oficiu,ca si in afara?ori trebuie sa imi sustin cauza singur?multumesc anticipat
revin cu completari,mama este in concediu pt crestere copil.(lucreaza in domeniul medical)insa nu detine o locuinta proprie,ar pute locui cu parintii acesteia,doar ca acestia au in ingrijire,un adult cu probleme psihice,si nu cred ca acesta ar fi un mediu 100%sigur.insa nici cu tatal copilul,nu cred ca este,cata vreme acesta,pe motiv ca lucreaza,isi neglijeaza "indatoririle familiale",se joaca cu copilul,cand este disponibil,insa se implica activ in crestrea acestuia,si in actiuni zilnice cum ar fi scosul afara,baia zilnica,hranitul,culcatul,nici macar nu il preocupa ca,copilul sa aiba parte de intalniri in care sa aiba contact sa interactioneze cu alti copii.asadar,in aceasta situatie,considerati,ca ar avea,cel mai bine,nevoie de serviciile unui avocat? cu stima
pt.cunoscatori:buna,intrebarea mea suna in felul urmator:poate o mama,cu situatie financiara modesta,sa obtina custodia,unui copil minor rezultat din parinti necasatoriti,in situatia in care tatal,are o situatie financiara mai solida?momentan acestia locuiesc impreuna la domiciliul tatalui,care din pacate este un om cam agresiv.asigura conditii bune din punct de vedere financiar,insa nu se intelege cu mama copilului,o agreseaza verbal mai mereu,si uneori fizic,chiar si la scurt timp dupa nastere. mai multe ori,copilul a fost speriat.ar avea nevoie neaparat de un avocat?stie cineva care sunt costurile pt astfel de actiuni,si cam cat dureaza?este vorba despre nepoata mea,daca ma poate ajuta cineva...multumesc anticipat