avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce pot face daca nu imi pot permite un avocat?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce pot face daca nu imi pot permite un avocat?

va rog sa imi scuzati ignoranta,am o intrebare simpla,pt ca nu stiu ce prevad legile din romania:in cazul in care nu imi pot permite un avocat,sau nu doresc unul,sa zicem,intr un proces simplu sa zicem,fara complicatii,mi se poate aloca unul din oficiu,ca si in afara?ori trebuie sa imi sustin cauza singur?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:57, 16 Februarie 2011
Detaliati despre ce fel de proces este vorba pentru aputea primi un raspuns la obiect.
se poate apela la APJ.
Puteti beneficia de ajutorul public judiciar, asta daca dovediti ca veniturile sunt foarte mici.
Se poate ajutor public judiciar,daca este vorba despre un dosar civil,iar user-ul tocmai obiectul dosarului nu l-a precizat.
Cititi de aici [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Se mai acorda ajutor public judiciar? sdm_sae sdm_sae Buna ziua sunt intr-un proces de litigiu de munca si as dori daca pot beneficia de ajutor public judiciar avand in vedere ca am un venit de 400 Ron pe toata ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu tp litigii in munca la petent sandoranca sandoranca dosarul inaintat la politie si mai departe la parchet ,, definitivat doar cu o amenda de 1000 lei,cand angajatorii au semnat decizia de concediere in fals,( de ... (vezi toată discuția)
Care e procedura pt. a obtine un avocat din oficiu ? rafaels rafaels [b]Buna seara , am o intrebare cum se procedeaza ca sa solicit un avocat din oficu si cum pot solicita scutirea de taxa de timbru ?[/b];) (vezi toată discuția)