avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate minion

Activitate minion

Dacă era masina împrumutată, cum plătește șoferul amenda data pt parcare neregulamentara? Sancțiunea si punctele venind pe numele proprietarului?
Răspuns la discuția Intrare in legalitate acoperiș
Reclamatia am făcut-o la primarie prin e-mail si ei au reorientat-o catre ISC.
Am fost si aia ma dirijează catre ISC....
Am întrebat la ISC si au zis ca nu au voie sa dea date referitoare la termen conf legii 50. Deja am aproape un an de cand am facut reclamatia. Ce e asa un secret sa spuna termenul? Sa stiu, dacă trece termenul si nu se face nimic sa merg mai departe.....

latka a scris:

Cât timp vă răspunde ISC la reclamația dvs.

Buna ziua, am reclamat la inspectoratul in constructii pe vecinul de de la partier( eu locuind la et. 1) intrucat acesta a efectuat o modificare la acoperisul balconului, inaltand-ul foarte mult ajungand aproape de fereasra mea. Acest lucru deranjandu-ma in special cand ploua făcând zgomot infernal. Intrebarea mea e cat timp are la dispozitie sa demoleze acea modificare ilegala?
Unde pot face plângere în legătură cu tergiversarea administrării de probe (netrimiterea dosarului spre judecare) invocandu-se tot felul de motive (dosare prea multe pe cap de anchetator și procuror, lipsa de timp, etc). PS de un an jumate este deschis dosarul și tot mai spera la vreun martor sau mai știu eu ce minune?
Dupa expirarea termenului in care se poate face apel si niciuna dintre parti nu face apel, incheierea nu devine automat definitiva si irevocabila?
Răspuns la discuția Taxa de timbru
Multumesc! Fara timbru judiciar?
Discuție Taxa de timbru
Buna ziua,

Cat costa taxa judiciara pt. o cerere de legalizare cu mentiunea definitiva si irevocabila si eventual timbru judiciar? Scuze, dar chiar nu stiu ce mai trebuie pe langa cererea in sine!

Buna ziua,
Am un apartament ramas in proprietate dupa partaj! De cativa ani traiesc si locuiesc cu o persoana si as dori sa-i fac parte la acest apartament! Mentionez ca am un copil care a ramas la mama in urma divortului! Daca ii fac donatie sau mostenire persoanei cu care traiesc (nu suntem casatoriti), mai poate fi atacat de catre fica?