avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate tiborman

Activitate tiborman

Buna ziua

Sunt angajat cu norma intreaga la un SRL, si doresc sa-mi deschid o mica afacere, proiectare in constructii, eu voi fi singurul angajat, si as dori sa trec cat mai putine ore pe cartea de munca. Ca sa pot semna proiecte de rezistenta, este de ajuns sa am titlul de administrator/ director, cat este minimul de ore cu care pot sa ma angajez? Va multumesc
Buna ziua

Doresc sa-mi deschid un SRL pt a face proiectare in constructii(civile), poate cu timpul si executie. As opta pt microintreprindere neplatitoare de TVA, cu 3% din venit, deoarece nu am cheltuieli mai deloc (masina, tel, imprimanta, hartie, verificator etc este asigurata de catre angajatorul meu curent) si as dori niste lamuriri privind costurile pt a deschide o societate comerciala si pasii de urmat. Va multumesc anticipat
Va multumesc mult pentru lamuriri
Buna ziua

Sunt absolvent al facultatii de constructii, sectia inginerie civila, si am posibilitatea de a face proiectare, insa sunt nevoit sa-mi deschid un SRL(PFA din cate am inteles nu mai este rentabil). As opta pentru o microintreprindere, deoarece nu am cheltuieli(firma la care sunt angajat imi ofera masina, listarea proiectelor, plata pentru verificator, etc.), insa nu stiu daca pot sa fac proiecte de rezistenta avand o microintreprinedre. As fi foarte recunoscator pentru lamurii.
Va multumesc