Sunt absolvent al facultatii de constructii, sectia inginerie civila, si am posibilitatea de a face proiectare, insa sunt nevoit sa-mi deschid un SRL(PFA din cate am inteles nu mai este rentabil). As opta pentru o microintreprindere, deoarece nu am cheltuieli(firma la care sunt angajat imi ofera masina, listarea proiectelor, plata pentru verificator, etc.), insa nu stiu daca pot sa fac proiecte de rezistenta avand o microintreprinedre. As fi foarte recunoscator pentru lamurii.
Va multumesc
Din cate stiu poate fi o profesie liberala.de obicei se lucreaza un proiect de importanta nu redus .in 3_arhitectul cu ale sale ,structuristul si cel cu instalatiile.
O intrevedere frumoasa cu un arh sau cu un alt sp ing const ar fi suficienta.Oricum va trebuie autorizatie .
Regimul de impozitare fiscala (in acest caz microintreprindere) NU impieteaza cu nimic ceea ce vreti dvs. sa faceti. Se poate si pe SRL-microintreprindere, si pe SRL-platitor impozit pe profit, si pe PFA si formele asociate acesteia.
Impozitare srl
eyecatcher
Buna seara.
Detin un SRL cu activitate principala 7022 : Activitati de consultanta pentru afaceri si management.
Veniturile lunare din aceasta activitate ... (vezi toată discuția)