avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daca sunt angajat cu norma intreaga la un SRl, cu cate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daca sunt angajat cu norma intreaga la un SRl, cu cate ore pot sa figurez si la alt SRL

Buna ziua

Sunt angajat cu norma intreaga la un SRL, si doresc sa-mi deschid o mica afacere, proiectare in constructii, eu voi fi singurul angajat, si as dori sa trec cat mai putine ore pe cartea de munca. Ca sa pot semna proiecte de rezistenta, este de ajuns sa am titlul de administrator/ director, cat este minimul de ore cu care pot sa ma angajez? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:09, 19 Februarie 2011
2 ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca Andrei Mihail Andrei Mihail Salutare, Am o microintreprindere fara angajati. Vreau sa ma trec pe mine cu contract de administrare pe firme, dar am nevoie si de un director economic. Am ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare carmen10 carmen10 Am terminat facultatea de contabilitate in 2004, in ce conditii pot fi contabilul unui SRL, daca nu sunt contabil autorizat si nu am nici firma ? (vezi toată discuția)
Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)