avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de colaborare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de colaborare

Am terminat facultatea de contabilitate in 2004, in ce conditii pot fi contabilul unui SRL, daca nu sunt contabil autorizat si nu am nici firma ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 30 Noiembrie 2009
In baza unui c.i.m. cu norma intreaga sau cu timp partial.
Asa cum v-a spus si Freeelis va puteti angaja in baza unui CIM insa pentru depunerea bilanturilor contabile firma va trebui sa apeleze la un expert contabil!
Puteti sa va angajati cu contract individual de munca. Pentru a putea semna si bilantul, trebuie sa fiti angajata ca director economic sau contabil sef.
Multumesc mult, as mai avea o intrebare - ce salariu minim pot trece pentru 2 ore / zi
Daca va angajati cu c.i.m. ca si contabil ... minim pentru 2 ore este 180 lei/luna.

Daca va angajati cu c.i.m. ca si economist ... minim pentru 2 ore este 300 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot semna bilantul, balanta, declaratii? MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Am terminat in 2004 ASE-ul - Contabilitate si Informatica de Gestiune si tot atunci m-am angajat (am deci o experienta de 5 ani) ca si contabil. Nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma cu ca < 35 000euro bogdanch bogdanch Din cate am inteles exista o noua lege care permite oricarei persoane cu studii economice sa tina contabilitatea unei societati comerciale al carei cifra de ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)