avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate miraflor2007

Activitate miraflor2007

" De aceea exista instanta :ca sa judece corect si impartial! "
=D> Serios? Tin sa va anunt ca sunt angajat cu contract individual de munca in care sunt trecute anumite drepturi. In sentinta data de un domn judecator de la tribunalul Cluj-Napoca, nici nu se aduce vorba de acest contract individual de munca . Aceasta e justitia din Romania.
Răspuns la discuția control curtea de conturi
Deci nu raspunde nimeni la o astfel de intrebare?
Răspuns la discuția control curtea de conturi
Deci sa inteleg faptul ca daca dumneavoastra incheiati un contract de colaborare cu un client, sa spunem ca prestati servicii pentru 500 lei, si acel client va plateste doar 200 lei, dumneavoastra nu spuneti nimic. In concluzie? Omeni buni, se pare ca nu mai trebuie sa respectam contractele semnate, deci platiti cat va taie capul !!!... No comment.
Buna ziua. Am si eu o problema si as dori daca se poate sa fiu sfatuit cum sa procedez. In urma unui control al curtii de conturi la o primarie, s-a stabilit ca am beneficiat de "drepturi necuvenite" pe anul 2009, reprezentand prime si norma de hrana. Eu ma intreb, daca in momentul in care am fost angajat primaria, mi-a propus spre semnare contractul individual de munca in care se specifica faptul ca o sa beneficiez de aceste drepturi, se pot considera "drepturi necuvenite" si sunt obligat sa returnez suma? :-/