avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NERESPECTAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA - VA FI ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NERESPECTAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA - VA FI MEREU O PROBLEMA GRAVA....

NERESPECTAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA - VA FI MEREU O PROBLEMA GRAVA.... INTRUCAT MAJORITATEA ANGAJATORILOR AU TOATE RELATIILE NECESARE PENTRU A IESI MEREU IN CASTIG.......... INDIFERENT DE CAUZA.....:sorry:
Cel mai recent răspuns: miraflor2007 , utilizator 15:20, 12 Iunie 2011
NERESPECTAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA - VA FI MEREU O PROBLEMA GRAVA....

Asa este, nu va contrazice nimeni.
Depinde cine nu respecta prevederile sale: angajatorul sau salariatul.
INTRUCAT MAJORITATEA ANGAJATORILOR AU TOATE RELATIILE NECESARE PENTRU A IESI MEREU IN CASTIG.......... INDIFERENT DE CAUZA....

Aici nu ne mai potrivim. Nu generalizati!
Foarte rar am vazut litigii de munca pierdute de salariati. Si le-au pierdut fiindca nu aveau dreptate.
nerespectarea CIM de catre ambele parti este o problema, chiar daca majoritatea angajatorilor au relatiile necesare nu cred ca nu se poate obtine in instanta daca aveti un aparator competent castig de cauza.
Paote in ceea ce priveste ITM da acolo se mai spala putina dar in instanta de litigii de munca de regula castiga angajatii daca sunt reprezentati de catre un aparator pregatit pe aceste spete.

Cu stima
Sunt de acord cu dl.Tudor Valeriu . Generalizarile nu fac niciodata bine! Contractul individual de munca , ca orice contract , este de multe ori incalcat de angajat sau de catre angajator. De aceea exista instanta :ca sa judece corect si impartial!B-)
" De aceea exista instanta :ca sa judece corect si impartial! "
=D> Serios? Tin sa va anunt ca sunt angajat cu contract individual de munca in care sunt trecute anumite drepturi. In sentinta data de un domn judecator de la tribunalul Cluj-Napoca, nici nu se aduce vorba de acest contract individual de munca . Aceasta e justitia din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salariu mihneavodacelcumplit mihneavodacelcumplit ce i se poate intampla unui patron(sa-l numim asa totusi desi in Romania nu exista patroni,doar proprietari de sclavi)pentru retinere ilegala de salariu,fara ... (vezi toată discuția)
Nulitate decizie concediere.desfiintare post valeriu5 valeriu5 Buna ziua , Va cer scuze pentru ca va deranjez in aceste zile de sarbatoare. Am si eu o problema pentru care va cer un sfat : Am fost concediat printr-o ... (vezi toată discuția)
Venituri pentru salariat pe timpul unui litigiu de munca Krissia . Krissia . Am si eu o propunere in discutie. Daca spre exemplu un salariat a fost concediat ilegal si disciplinar. Acesta actioneaza in instanta angajatorul.Teoretic ... (vezi toată discuția)