avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... control curtea de conturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

control curtea de conturi

Buna ziua. Am si eu o problema si as dori daca se poate sa fiu sfatuit cum sa procedez. In urma unui control al curtii de conturi la o primarie, s-a stabilit ca am beneficiat de "drepturi necuvenite" pe anul 2009, reprezentand prime si norma de hrana. Eu ma intreb, daca in momentul in care am fost angajat primaria, mi-a propus spre semnare contractul individual de munca in care se specifica faptul ca o sa beneficiez de aceste drepturi, se pot considera "drepturi necuvenite" si sunt obligat sa returnez suma? :-/
Cel mai recent răspuns: miraflor2007 , utilizator 18:53, 10 Februarie 2011
da ... din pacate ... chiar daca ei au gresit dvs aveti obligatia de a restitui drepturile date fara un cadrul legal corespunzator ... in principiu trebuie sanctionata si persoana care va acordat drepturile, fiie pentru abuz in functie daca fapta daca e dovedita ca fiind facuta cu buna stiinta fie neglijenta daca din greseala v-a acordat acele drepturi.
Daca aveti un contract de munca semnat, va sugerez sa va adresati unui avocat.
Deci sa inteleg faptul ca daca dumneavoastra incheiati un contract de colaborare cu un client, sa spunem ca prestati servicii pentru 500 lei, si acel client va plateste doar 200 lei, dumneavoastra nu spuneti nimic. In concluzie? Omeni buni, se pare ca nu mai trebuie sa respectam contractele semnate, deci platiti cat va taie capul !!!... No comment.
Deci nu raspunde nimeni la o astfel de intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o problema acum cateva luni mi sau virat ... LaviniaSm LaviniaSm Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati va rog frumos ,acum cateva luni mi sau virat 100 de mil din greseala la salariu,o clinica stomatologica ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie pentru ccc, incasata necuvenit panaitraisa panaitraisa Buna ziua! Primesc indemnizatie pentru crestere copil,de la 1-3 ani,in urma intocmirii unui dosar cu toate actele necesare.Astazi am fost informata ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Demisie neinregistata Pruty Pruty In data de 16 martie am fost fortat sa imi dau demisia de la locul de munca (stiu ca nu este legal dar dupa ce am calculat bine lucrurile am hotarat ca aveam ... (vezi toată discuția)