Intentionez sa construiesc on mansarda sia-si dori sa stiu informativ la cat ajunge pretul actelor necesare pentru consructie.Am inteles ca am nevoie de:
1. Certificatul de Urbanism
2. Dovada titlului solicitantului asupra terenului si a constructiilor (titlu de proprietate sau act de concesionare in copie legalizata)
3. Proiectul pentru autorizatia de construire in doua exemplare.
plus proiectul arhitectului+studiul care trebuie facut ca sa obtin autorizatia....
Multumesc pentru informatii, intradevar e c-am mult de umblat.
Am uitat sa intreb daca ca si persoana fizica esti- sau poti sa obtii autorizatie,beneanteles cu ajutorul unui arhiect si a unei firme de constructii specializate in mansarde.
Mai exact a-si dori sa construiesc un singur apartament si pe suprafata ramasa gradina,deci imi imaginez ca nu e la fel de complicat(spre deosebire de constructia a 3-4 apartamente),actele sunt aceleasi dar ca si pret mai economic.
Are cineva idee la cat ar ajunge pretul pentru toate actele.
Am uitat sa intreb daca ca si persoana fizica esti- sau poti sa obtii autorizatie,beneanteles cu ajutorul unui arhiect si a unei firme de constructii specializate in mansarde.
Mai exact a-si dori sa construiesc un singur apartament si pe suprafata ramasa gradina,deci imi imaginez ca nu e la fel de complicat(spre deosebire de constructia a 3-4 apartamente),actele sunt aceleasi dar ca si pret mai economic.
Am si eu o problema si sper din suflet sa aveti timp si rabdare sa-mi raspundeti.A-si vrea sa cumpar(daca e corect spus)" teren pe bloc" , mai exact a-si vrea sa-mi construiesc o mansarda si o gradina suspendata pe bloc si nu stiu de unde sa incep,ce acte imi trebuie,cu cine trebuie sa vorbesc prima data,am inteles ca imi trebuie acordul tuturor proprietarilor deci ma gandesc ca prima data trebuie sa vorbesc cu administratorul blocului.Nu stiu exact cum functioneaza tot procesul ,ma gandesc ca imi trebuie o multime de autorizatii.
Sper ca ma puteti ajuta.
Va multumesc anticipat:))