avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Costructie mansarda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Costructie mansarda

:DBuna,

Am si eu o problema si sper din suflet sa aveti timp si rabdare sa-mi raspundeti.A-si vrea sa cumpar(daca e corect spus)" teren pe bloc" , mai exact a-si vrea sa-mi construiesc o mansarda si o gradina suspendata pe bloc si nu stiu de unde sa incep,ce acte imi trebuie,cu cine trebuie sa vorbesc prima data,am inteles ca imi trebuie acordul tuturor proprietarilor deci ma gandesc ca prima data trebuie sa vorbesc cu administratorul blocului.Nu stiu exact cum functioneaza tot procesul ,ma gandesc ca imi trebuie o multime de autorizatii.

Sper ca ma puteti ajuta.
Va multumesc anticipat:))
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 02:22, 7 Februarie 2011
Urmariti aceasta discutie, cu precadere mesajul lui @armenteros in care insira toate documentele necesare:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pe teren extravilan ContSters278009 ContSters278009 Am cumparat 2000mp. de teren extravilan (faneata) , si vreau sa-mi construiesc o casa de locuit ci fundatie .Un vecin care a cumparat mai de mult teren si-a ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala non profit pentru gradinita privata? flaminia_bc flaminia_bc Sunt intr-o dilema, nu gasesc nicaieri ultimele norme privind infiintarea unei gradinite private, pana la urma trebuie neaparat o societate comerciala non ... (vezi toată discuția)
Vreau sa construiesc locuinte pe acoperisul blocului ricky25 ricky25 Vreau sa construiesc pe acoperisul blocului de gansoniere tot garsoniere ,exact cum sunt celelalte dar in mansarda si vreau sa stiu c-am ce acte am ... (vezi toată discuția)