avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie pe teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie pe teren extravilan

Am cumparat 2000mp. de teren extravilan (faneata) , si vreau sa-mi construiesc o casa de locuit ci fundatie .Un vecin care a cumparat mai de mult teren si-a construit casa cu fudatie si gard cu fundatie de beton tot pe teren extravilan , iar mie primaria de la comuna spune ca imi trebuie autorizatie si pentru gard din beton si pentru casa ca este teren extravilan si nu am voie. Vecinul meu zice ca el are astfel de autorizatii. Ce lege si ce articol reglementeaza aceasta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters278009 , utilizator 15:03, 8 Octombrie 2013
Poate va lamuriti aici:

www.avocatnet.ro/content/for...
Este vorba de un teren extravilan ( faneata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala in extravilan ContSters278009 ContSters278009 Am un vecin care are o parcele de pamant extravilan faneata , si a construit o casa de locuit cu fundatie , fara fosa septica si un gard la fel cu fundatie de ... (vezi toată discuția)
(cadastru) alipire terenuri cu probleme Leordeanu Leordeanu AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)