avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie ilegala in extravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie ilegala in extravilan

Am un vecin care are o parcele de pamant extravilan faneata , si a construit o casa de locuit cu fundatie , fara fosa septica si un gard la fel cu fundatie de beton .
Zilele trecute a venit in control de la primaria unde este situata parcela de pamant si au constatat ca acesta nu are autorizatie de constructie, pentru ca in zona nu exista certificat de urbanism. I-au spus ca urmeaza sa fie sanctionat conform legii . Vecinul meu e curios ce poate sa pateasca , sau ce amenda va fi nevoit sa plateasca, ca doar nu va demola casa. Va multumesc.
Ba da, chiar va demola ! Poate primi o amenda de cateva zeci de mii si cu obligația de a demola ! Sau, poate sa fie lăsat in pace si sa i se pună in vedere sa intre in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pe teren extravilan ContSters278009 ContSters278009 Am cumparat 2000mp. de teren extravilan (faneata) , si vreau sa-mi construiesc o casa de locuit ci fundatie .Un vecin care a cumparat mai de mult teren si-a ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a contribui la construirea unui gard Sbastty Sbastty Buna ziua am o situatie pe care o aduc in atentia dvs. In urma unui proces, un teren s-a divizat in 3 parti: partea mea, partea unei verisoare si un teren in ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)