avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate comerciala non profit pentru gradinita ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate comerciala non profit pentru gradinita privata?

Sunt intr-o dilema, nu gasesc nicaieri ultimele norme privind infiintarea unei gradinite private, pana la urma trebuie neaparat o societate comerciala non profit sau ONG,? Mentionez ca societatea la care sunt administrator functioneaza de 5 ani, pot infiinta o gradinita privata in cadrul soceitatii existente deja?

Si mai am o intrebare legata de monitorizarea video online a copiilor in timpul somnului, exista o lege care sa interzica aceasta?

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2010
flaminia_bc, utilizator
Cel mai recent răspuns: flaminia_bc , utilizator 15:21, 4 Iulie 2010
Nu exista denumirea de societate comerciala non-profit ... va puteti infiinta fie o societate comerciala , fie un ONG pentru o gradinita privata.
Despre infiintarea unei gradinite particulare puteti citi aici:
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
da, m-am exprimat aiurea, intrebarea exacta era daca legislatia actuala permite infiintarea unei gradinite de catre o societate comerciala. Se pare ca da, nu mai e obligatorie infiintarea unei ONG.

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2010
flaminia_bc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare gradinita particulara. procedura si avize DanyD DanyD Va rog, imi puteti spune pasii de urmat pentru infiintarea unei gradinite particulare? Cum o infiintez, sub forma unei fundatii non profit, asociatii? Apoi , ... (vezi toată discuția)
Asociatie cu activitati economice suciu_diana suciu_diana Buna ziua, o asociatie non-profit poate desfasura si activitati economice...corect? Dar daca aceasta asociatie non-profit desfasoara [u]numai ... (vezi toată discuția)
Nelamurire gradinita imraluca imraluca Am o mare dilema in legatura cu infiintarea unei gradinite particulare. Conform legii invatamantului, ca sa poti desfasura o astfel de activitate trebuiea sa ... (vezi toată discuția)