avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate comerciala non profit pentru gradinita ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate comerciala non profit pentru gradinita privata?

Sunt intr-o dilema, nu gasesc nicaieri ultimele norme privind infiintarea unei gradinite private, pana la urma trebuie neaparat o societate comerciala non profit sau ONG,? Mentionez ca societatea la care sunt administrator functioneaza de 5 ani, pot infiinta o gradinita privata in cadrul soceitatii existente deja?

Si mai am o intrebare legata de monitorizarea video online a copiilor in timpul somnului, exista o lege care sa interzica aceasta?

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2010
flaminia_bc, utilizator
Cel mai recent răspuns: flaminia_bc , utilizator 15:21, 4 Iulie 2010
Nu exista denumirea de societate comerciala non-profit ... va puteti infiinta fie o societate comerciala , fie un ONG pentru o gradinita privata.
Despre infiintarea unei gradinite particulare puteti citi aici:
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
da, m-am exprimat aiurea, intrebarea exacta era daca legislatia actuala permite infiintarea unei gradinite de catre o societate comerciala. Se pare ca da, nu mai e obligatorie infiintarea unei ONG.

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2010
flaminia_bc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare gradinita particulara. procedura si avize DanyD DanyD Va rog, imi puteti spune pasii de urmat pentru infiintarea unei gradinite particulare? Cum o infiintez, sub forma unei fundatii non profit, asociatii? Apoi , ... (vezi toată discuția)
Asociatie cu activitati economice suciu_diana suciu_diana Buna ziua, o asociatie non-profit poate desfasura si activitati economice...corect? Dar daca aceasta asociatie non-profit desfasoara [u]numai ... (vezi toată discuția)
Nelamurire gradinita imraluca imraluca Am o mare dilema in legatura cu infiintarea unei gradinite particulare. Conform legii invatamantului, ca sa poti desfasura o astfel de activitate trebuiea sa ... (vezi toată discuția)