avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletachiorescu

Activitate nicoletachiorescu

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1
Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de lucrari de reparatii la uzine de incinerare a deseurilor din tari apartinand spatiului comunitar,
Am trimis actele pentru obtinerea A1 . De la CNPAS mi s-a transmis ca :
"Problema este ca aveti contract cu o firma din Germania, dar lucratorii vor desfasura activitatea in Franta, ceea ce nu este posibil. Daca cititi cu atentie, legislatia nu permite ca angajatorul sa fie intr-un stat si activitatea in alt stat.
Asta inseamna ca ori refaceti contractul cu partenerul direct din Franta, ori va asumati riscul pe cont propriu, pentru ca formular portabil A1 nu se poate emite in acest caz."
Noi avem un contract cadru pentru un an si facem reparatii/mentenanta la uzine in baza comenzilor primite de la firma germana.Comenzile sunt pe teritoriul Frante, Germaniei, Italiei, Suediei.
In acest caz nu stiu cum sa procedez.Comenzile vor fi in toata Europa prin subcontractare prin intermediul firmei din Germania , Comenzi scurte de cate o saptamana pentru reparatii mentenanta etc
Nu mai stiu cum sa procedez.Cum sa refac actele.
Mai este un aspect: Firma din Germania urmeaza sa intre cu parti sociale in SRL-ul nostru .Va detine 70% din partile sociale. Asta schimba cu ceva datele problemei in obtinerea A1?

Desemnarea unui reprezentant fiscal de catre firma din Germanai (cea cu care am eu contractul) in Franta , Italia , Suedia ar putea fi o solutie pentru obtinerea de catre noi a formularului A1? .

Multumesc!
CALITATEA DE COASIGURAT DE LA CE DATĂ ESTE OBȚINUTĂ ÎN CONDIȚIILE UNEI PERSOANE CĂSĂTORITĂ CU SOȚ FĂRĂ VENITURI ÎN CURSUL LUNII EXEMPLU 15.01.2016?

PE PERIOADA CONCEDIULUI DE CREȘTERE COPIL PERSOANA POATE AVEA SOȚUL COASIGURAT?