avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CALITATEA DE COASIGURAT DE LA CE DATA ESTE OBTINUTA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CALITATEA DE COASIGURAT DE LA CE DATA ESTE OBTINUTA

CALITATEA DE COASIGURAT DE LA CE DATĂ ESTE OBȚINUTĂ ÎN CONDIȚIILE UNEI PERSOANE CĂSĂTORITĂ CU SOȚ FĂRĂ VENITURI ÎN CURSUL LUNII EXEMPLU 15.01.2016?

PE PERIOADA CONCEDIULUI DE CREȘTERE COPIL PERSOANA POATE AVEA SOȚUL COASIGURAT?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 12 Februarie 2016
Calitatea de coasigurat se obtine de la data depunerii actelor , in aceasta privinta, la Casa de Asigurari de Sanatate.

Pe timpul perioadei de concediu crestere copil sunteti asigurata la sanatate asa ca puteti avea ca si coasigurat pe sotul dvs.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul poate sa fie coasigurat? dariaalexandra dariaalexandra Buna ziua!Sunt in perioada indemnizatiei de crestere copil,sotul meu nu are medic de familie,are niste probleme de sanatate care necesita spitalizare,operatie ... (vezi toată discuția)
Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)
Casnica pe asigurarea sotului ContSters318961 ContSters318961 Buna ziua, Stau acasa,nu am lucrat niciodata,am 21 de ani si sunt insarcinata in 2 luni.Doresc sa va intreb daca pot trece pe asigurarea sotului?si daca,find ... (vezi toată discuția)