doresc sa cumpar de la un SRL un Seat Ibiza fabricat in 17.10.2006...a fost luat in leasing apoi inmatriculat pe numele Srl-ului in 20.10.2011...mai platesc taxa de poluare..cu multumiri anticipate
am o restanta TVA pe anul 2013, cu blocare cont, poprire ..etc, inclusiv somatie pt un colaborator restant la o factura de anul trecut( val facturii aprox agala cu cea a TVa), pe primul trimestru din 2014 ar fi de recuperat TVA...intrebarea este urmatoarea : se scade valoarea de recuperat de pe 2014 din TVA-ul pe anul trecut , astfel incat sa fie considerat practic o plata partiala?
va multumesc frumos pentru raspuns
ar mai fi o intrebare...credeti ca in situatia data ar putea fi interogat si minorul , in cazul in care as solicita restabilirea custodiei? nu ma intereseaza custodia exclusiva, mai mult domiciliul
buna seara, ma numesc Loredana si am urmatoarea problema: am divortat in anul 2007, am renuntat la custodia fiului meu in favoarea tatalui pt a evita circul aferent din jurul copilului; din aprilie 2008 locuieste insa cu mine (in Oradea) tot dupa o intelegere cu fostul sot si evident nu am mai platit nici pensia alimentara stabilita initial; tatal imi trimite lunar 500 ron; baiatul este acum in clasa a 3-a si locuieste cu mine din anul 2008;tatal il viziteaza cat de des este posibil, il ia la el in vacante (locuieste in Timisoara); impreuna cu actualul sot sunt din 2007 , dar nu ne-am legalizat casatoria; mai am o fetita de 2 ani si jumatate cu actualul sot( in termeni legali cred ca e mai corect concubin...desi suna tare aiurea); iddea pe care a lansat-o fostul meu sot este de a-l lua pe baiat la el,incepand cu clasa a 5-a.evident ca eu si actuala mea familie nu suntem de acord cu acest lucru, dar dpdv legal poate sa-si exercite acest drept.fostul sot este si el recasatorit(legal) si are o fetita de 1 an si jumatate si sotia insarcinata.
Va rog sfatuiti-ma ce as putea sa fac dpdv legal pentru a-mi pastra fiul la Oradea.
si eu si tatal fetitei mele ne dorim acest lucru
Va multumesc foarte mult
PS Fiului meu nu i-am prezentat inca problema deoarece o consider destul de delicata
am divortat in anul 2007 la cererea fostului sot, insa in fapt a fost un divoert de comun acord;baiatul nostru nascut in 2004 i-a fost incredintat lui, cu acordul meu pentru a nu face prea multa tevatura pe seama acestui subiect
momentan, la mica intelegere, baiatul locuieste cu mine in alt oras, merge la gradinita, va urma cursurile unei scoli incepand din toamna-tatal este de acord cu toate acestea
as dori sa stiu daca mi se poate reincredinta minorul cu acordul tatalui si fara "circ" prin instante( deoarece nu as vrea sa-l supun pe baietel ,care ar doar 6 ani, la nici un fel de stres de genul acesta) si daca da, care ar fi procedura de urmat si durata
va multumesc foarte frumos