avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Activitate notme

Activitate notme

doresc sa cumpar de la un SRL un Seat Ibiza fabricat in 17.10.2006...a fost luat in leasing apoi inmatriculat pe numele Srl-ului in 20.10.2011...mai platesc taxa de poluare..cu multumiri anticipate
Răspuns la discuția Restanta TVA pe anul 2013
multumesc mult, ma interesa compensarea...de restul sunt constienta
am o restanta TVA pe anul 2013, cu blocare cont, poprire ..etc, inclusiv somatie pt un colaborator restant la o factura de anul trecut( val facturii aprox agala cu cea a TVa), pe primul trimestru din 2014 ar fi de recuperat TVA...intrebarea este urmatoarea : se scade valoarea de recuperat de pe 2014 din TVA-ul pe anul trecut , astfel incat sa fie considerat practic o plata partiala?

va multumesc
Răspuns la discuția Modificare custodie copil
va multumesc frumos pentru raspuns
ar mai fi o intrebare...credeti ca in situatia data ar putea fi interogat si minorul , in cazul in care as solicita restabilirea custodiei? nu ma intereseaza custodia exclusiva, mai mult domiciliul
buna seara, ma numesc Loredana si am urmatoarea problema: am divortat in anul 2007, am renuntat la custodia fiului meu in favoarea tatalui pt a evita circul aferent din jurul copilului; din aprilie 2008 locuieste insa cu mine (in Oradea) tot dupa o intelegere cu fostul sot si evident nu am mai platit nici pensia alimentara stabilita initial; tatal imi trimite lunar 500 ron; baiatul este acum in clasa a 3-a si locuieste cu mine din anul 2008;tatal il viziteaza cat de des este posibil, il ia la el in vacante (locuieste in Timisoara); impreuna cu actualul sot sunt din 2007 , dar nu ne-am legalizat casatoria; mai am o fetita de 2 ani si jumatate cu actualul sot( in termeni legali cred ca e mai corect concubin...desi suna tare aiurea); iddea pe care a lansat-o fostul meu sot este de a-l lua pe baiat la el,incepand cu clasa a 5-a.evident ca eu si actuala mea familie nu suntem de acord cu acest lucru, dar dpdv legal poate sa-si exercite acest drept.fostul sot este si el recasatorit(legal) si are o fetita de 1 an si jumatate si sotia insarcinata.
Va rog sfatuiti-ma ce as putea sa fac dpdv legal pentru a-mi pastra fiul la Oradea.
si eu si tatal fetitei mele ne dorim acest lucru
Va multumesc foarte mult

PS Fiului meu nu i-am prezentat inca problema deoarece o consider destul de delicata

Loredana M., Oradea
Răspuns la discuția reincredintare minor
va multumesc frumos pentru rapiditatea raspunsului si scuze pentru erorile de editare din intrebare
am divortat in anul 2007 la cererea fostului sot, insa in fapt a fost un divoert de comun acord;baiatul nostru nascut in 2004 i-a fost incredintat lui, cu acordul meu pentru a nu face prea multa tevatura pe seama acestui subiect
momentan, la mica intelegere, baiatul locuieste cu mine in alt oras, merge la gradinita, va urma cursurile unei scoli incepand din toamna-tatal este de acord cu toate acestea
as dori sa stiu daca mi se poate reincredinta minorul cu acordul tatalui si fara "circ" prin instante( deoarece nu as vrea sa-l supun pe baietel ,care ar doar 6 ani, la nici un fel de stres de genul acesta) si daca da, care ar fi procedura de urmat si durata
va multumesc foarte frumos