avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate baiatu1976

Activitate baiatu1976

Buna ziua,

Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns
Sunt insurat cu doi copii, am o restanta la un credit si sunt in biroul de credit
As dori sa imi iau casa dar imi spun ca nu pot sa mai iau credit si as dori sa divortez pe cale amiabila ca sa poata sotia sa faca credit pentru casa. As dori sa ma lamureasca cineva care s a mai intalnit cu cazuri similare sau un specialist.

Multumesc anticipat.
Baiatu1976
Acum aproximativ am avut o altercatie ( el m-a injurat si eu am ripostat impingandul )cu unul din angajati si el s-a dus la politie si a depus plangere . De atunci mi s-a suspendat contractul pana pe data de 19.08.2011 cand ar fi trebuit sa se faca asa zisa ancheta interna ; in perioada aceea membri comisiei erau unul in concediu celalalt a avut probleme personale si a treia persoana avea altceva de facut ( asa mi s-a spus de la sediu ) . De atunci eu m-am dus la serviciu ca sa aflu printr-un coleg ca eu sunt in continuare suspendat .
Am fost pe data de 26.08.2011 si mi-am sustinut motivul pentru care s-a intamplat altercatia si am semnat o hartie oficiala prin care s-a schimbat data convocarii mele doar atat si m-am intors la munca ca dupa trei zile sa aflu , cum am scris mai sus , ca inca sunt suspendat .
Este legal ceea ce fac ei ? Si daca da, pana cand va dura aceasta situatie (conform legii) ;
In timpul suspendarii sunt sau nu platit ?

Multumesc anticipat

Răspuns la discuția accident in parcare
Multumesc tuturor pentru sfaturi , sa vedem ce se va intampla la asig.
salutare
ieri dimineata eu impreuna cu fetele care asteptau sa le duc la gradinita asteptam sa se incalzeasca masina cand vad unul care vine direct spre masima mea , bineiteles ca nu sa mai oprit si a intrat i masina , am stabilit sa ne vedem cand termina cu munca . El are asig. la EUROINS si nu ne intelegem amiabil pentru ca eu am nevoie de masina si cei de la asig. stiu ca nu fac totul sa mearga repede . Ce trebuie facut .
Masina mea este cam veche si problema este ca nu ma pot desprti de ea totul sta in masina .
Multumesc