avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident in parcare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident in parcare

salutare
ieri dimineata eu impreuna cu fetele care asteptau sa le duc la gradinita asteptam sa se incalzeasca masina cand vad unul care vine direct spre masima mea , bineiteles ca nu sa mai oprit si a intrat i masina , am stabilit sa ne vedem cand termina cu munca . El are asig. la EUROINS si nu ne intelegem amiabil pentru ca eu am nevoie de masina si cei de la asig. stiu ca nu fac totul sa mearga repede . Ce trebuie facut .
Masina mea este cam veche si problema este ca nu ma pot desprti de ea totul sta in masina .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: baiatu1976 , utilizator 09:13, 11 Februarie 2011
Daca nu puteti rezolva amiabil,ramane varianta sa comunicati evenimentul la SPR,
urmand ca acestia ,in baza precizarilor dvs ,eventual numar inmatriculare ,sa il identifice pe vinovat si sa dispuna masurile legale
Din pacate, in asigurari nu exista solutii rapide de reparare a unui autoturism(de pe o zi pe alta). Ce puteti face este sa deschideti dosarul de dauna, iar cu reparatia sa stabiliti cu unitatea service cand are un program mai lejer sa va rezolve problema cat mai repede
Intrebarea de fond era: cum sa isi rezolve cetateanul problema si sa nu se lipseasca de autoturism
.
R: nu se poate.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
pop sorin, utilizator
Cu acest asigurator puteti avea surpriza sa dureze si un an. Problema este sa completati costatul amiabil asa cum s-a produs evenimentul urmand ca vinovatul sa-l stabileasca asiguratorul. Nu spun ca va fi si corect. Apoi se face constatarea si apoi urmeaza repararea masinii.Toate astea sunt oricum probleme de durata mai lunga sau mai scurta si deci masina trebuie sa ajunga in reparatie. Nu va da nimeni masina in loc pana la terminarea reparatiilor, orice interventii ati face. Urmeaza sa se stabileasca valoarea reala a masinii la data evenimentului si sa se faca o valoare estimativa a reparatiei. Daca valoarea daunei depaseste valoarea reala a masinii la data daunei nu vi se poate da mai mult decat valoarea reala a msinii si diferenta o sa trebuiasca s-o suportati dv. Dupa ce se vor urma toti pasii atunci vom vedea ce e de facut. pana atunci succes!
Multumesc tuturor pentru sfaturi , sa vedem ce se va intampla la asig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata daunei la asigurari casco tig tig RATA DAUNEI LA ASIGURARI CASCO Buna ziua, Autoturismul personal a fost accidentat de un TIR ,VINA CONSTATATA de politie este a celuilalt conducator ... (vezi toată discuția)
Daune materiale prin rca pintenarug pintenarug am patit un accident, mai exact mi-a fost lovita masina in parcare. vinovatul are polita rca la [EDITAT]. care este procedura de urmat. cam cat dureaza pana se ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurator euroins iulian1986 iulian1986 In data de 31.05. 2015 am gasit masina lovita in parcarea din fata blocului dupa ce am venit de la serviciu. Persoana vinovata de producerea accidentului mi-a ... (vezi toată discuția)