avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate cquattro

Activitate cquattro

Buna ziua , in 2012 mi-am cumparat o bucata de teren in 2013 am obtinut autorizatie de constructie , in prezent am terminat casa si a urmat sa fac si gardul de beton in cazul meu .Cand m-am apucat acum 2 saptamani au venit cei de la primarie sa imi interzica constructia gardului daca nu le cedez 2 m latime pe o lungime de 35m pt cale pitonala , i-am refuzat politicos le-am spus ca urmez constr. conform proiectului etc. dar ei m-au amenintat ca nu voi obtine intabularea pt faptul ca nu cedez teren in beneficiul primariei. Acum 1,5 ani sa facut drum nou conform proiectului de urbanism zonal (PUZ) intre proprietatea mea si cealalta trebuie sa fie o distanta de 11 m care este in mod normal .Conform PUZ-ului constructorul drumului (primaria)trebuia sa faca din partea proprietatii mele catre cealalta parte, cale pietonala, drum rutier, sant ,dar ei au inceput , drum rutier si sant restul este teren gol catre vecin.Primaria vrea acum sa le cedez eu sa faca cale pietonala pe terenul meu din cauza greselii lor , intrebati de ce nu au respectat PUZ-ul mi-au spus ca ii costa 30000 Ron sa mute un stalp de curent electric . Acum ei vin aproape zilnic si ma intimideaza , mi-au dat si o citatie ca in termen de 5 zile lucratoare sa imi mut gardul. Ce este recomandat sa fac ?
Răspuns la discuția Masina retinuta de catre politie
Intradevar am primit un proces verbal de ridicare si sa inceput o ancheta de urmarire a masinii de la data cumpararii cati proprietari a avut se face un istoric al masinii dar eu acum stau fara masina si a trebuit sa inchiriez una pt a ma deplasa in interes propriu , eu pierd niste bani , cum mii recupar ? Pe cine sa dau in judecata , mai vine si taxa asta nebuna , masina fiind inmatriculata in 2002 in romania .
Salut , in luna noiembrie am cumparat un autoturism , a 2 a zi am fost cu ea la rar iasi pt indentificare , acolo surpriza aflu ca masina nu este conforma cu ce scrie in acte , este vb ca in acte scria vw passat 4 motion (tractiune integrala) , ei au constatat ca nu mai am tractiunea pe spate ci este numai fata dar la serie caroserie motor totul ok, am umblat cu masina 1 luna pe la rar iasi dar nici un rezultat , mi-au spus sa ma duc sa fac in alta parte identificarea pt ca ei vor sa doarma linistiti , bun daca am o problema cu masina trebuia sa imi spuna nu sa ma plaseze altundeva , fac programare la rar vaslui si ma duc la ei pe data de 23 decembrie 2011 acolo surpriza , au chemat politia si misa retinut masina pt expertiza ca cica seriile sunt artizanale , de pe data de 23 pana astazi ma tot duc cu vb ca ba au fost sarbatori ba nu au nu stiu ce solutie etc , vreau sa imi recupar bunul cumparat sa mi se dea un raspuns sa mi se faca dreptate nu sa fiu dus cu papagalul .