avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina retinuta de catre politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina retinuta de catre politie

Salut , in luna noiembrie am cumparat un autoturism , a 2 a zi am fost cu ea la rar iasi pt indentificare , acolo surpriza aflu ca masina nu este conforma cu ce scrie in acte , este vb ca in acte scria vw passat 4 motion (tractiune integrala) , ei au constatat ca nu mai am tractiunea pe spate ci este numai fata dar la serie caroserie motor totul ok, am umblat cu masina 1 luna pe la rar iasi dar nici un rezultat , mi-au spus sa ma duc sa fac in alta parte identificarea pt ca ei vor sa doarma linistiti , bun daca am o problema cu masina trebuia sa imi spuna nu sa ma plaseze altundeva , fac programare la rar vaslui si ma duc la ei pe data de 23 decembrie 2011 acolo surpriza , au chemat politia si misa retinut masina pt expertiza ca cica seriile sunt artizanale , de pe data de 23 pana astazi ma tot duc cu vb ca ba au fost sarbatori ba nu au nu stiu ce solutie etc , vreau sa imi recupar bunul cumparat sa mi se dea un raspuns sa mi se faca dreptate nu sa fiu dus cu papagalul .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:54, 7 Ianuarie 2012
Daca exista o ancheta a politiei trebuie sa mergeti la politie sa va informati.
Intradevar am primit un proces verbal de ridicare si sa inceput o ancheta de urmarire a masinii de la data cumpararii cati proprietari a avut se face un istoric al masinii dar eu acum stau fara masina si a trebuit sa inchiriez una pt a ma deplasa in interes propriu , eu pierd niste bani , cum mii recupar ? Pe cine sa dau in judecata , mai vine si taxa asta nebuna , masina fiind inmatriculata in 2002 in romania .
Vinovatul principal sunteti dv. Trebuia la cumparare sa mergeti cu masina in RAR pentru verificari si nu mai treceati acum prin stres.
Si daca o recuperati tot nu puteti circula cu ea daca nu este in regula. Trebuie sa mergeti la politie sa va interesati care este stadiul cercetarilor si sa va spuna ce mai trebuie facut.
Da, problema este teribil de neplacuta pentru dvs.

De raspuns va raspunde eventual cel care v-a vandut masina.
Il veti putea da in judecata.
Cu politia situatia este complicata.
Pentru a lamuri situatia aveti dreptul de a depune o cerere in scris.
Ar mai fi recomandabil sa mergeti insotit de avocat la politie pentru a va lamuri cat mai bine in toate privintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema masina cumparata CioicaRoberto CioicaRoberto Salutare. Am cumparat un VW Passat de la un tip inmatriculat pe anglia. Iam dat o suma maricica, iar cand am verificat actele, omul sa facut grabit si nu am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)