avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare teren pt.cale pietonala .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare teren pt.cale pietonala .

Buna ziua , in 2012 mi-am cumparat o bucata de teren in 2013 am obtinut autorizatie de constructie , in prezent am terminat casa si a urmat sa fac si gardul de beton in cazul meu .Cand m-am apucat acum 2 saptamani au venit cei de la primarie sa imi interzica constructia gardului daca nu le cedez 2 m latime pe o lungime de 35m pt cale pitonala , i-am refuzat politicos le-am spus ca urmez constr. conform proiectului etc. dar ei m-au amenintat ca nu voi obtine intabularea pt faptul ca nu cedez teren in beneficiul primariei. Acum 1,5 ani sa facut drum nou conform proiectului de urbanism zonal (PUZ) intre proprietatea mea si cealalta trebuie sa fie o distanta de 11 m care este in mod normal .Conform PUZ-ului constructorul drumului (primaria)trebuia sa faca din partea proprietatii mele catre cealalta parte, cale pietonala, drum rutier, sant ,dar ei au inceput , drum rutier si sant restul este teren gol catre vecin.Primaria vrea acum sa le cedez eu sa faca cale pietonala pe terenul meu din cauza greselii lor , intrebati de ce nu au respectat PUZ-ul mi-au spus ca ii costa 30000 Ron sa mute un stalp de curent electric . Acum ei vin aproape zilnic si ma intimideaza , mi-au dat si o citatie ca in termen de 5 zile lucratoare sa imi mut gardul. Ce este recomandat sa fac ?

Alte discuții în legătură

Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)
Constructie casa fata de axul drumului privat cccir cccir Detin un teren cu doua deschideri, una la drum public, iar una a fost creata prin cedare de teren, pentru acces proprietari din spatele terenului meu. Eu am ... (vezi toată discuția)
Latime cale de acces piafen piafen Buna ziua, Am cumparat un teren care are un drum betonat de aprox. 4.5m latime in lateral(nu pe proprietatea mea). In PUZ drumul este specificat ca avand 7m ... (vezi toată discuția)