avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters192085

Activitate ContSters192085

Multumesc din suflet pt raspunsuri . O zi frumoasa !!
- dispune ca reclamanta sa revina la numele de familie avut anterior casatoriei
-incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul ... , nascut la data .... cu obligatia paratului la plata unei pensii de intretinere in favoarea acestuia , in cuantum ... lei lunar , incepand cu data introducerii actiunii 08.01.2010 , si pana la majoratul minorului
-dispune evacuarea paratului din imobilul ... pana la partajul bunurilor comune
Sentinta este legalizata , este definitiva si irevocabila . Multumesc mult !
Cand ajung acasa o sa va scriu ce prevede in sentinta ca acum sunt la servici . Va multumesc
Va rog sa imi spuneti unde as putea sa ma duc cu sentinta de divort ca sa vad daca am sau nu nevoie de acordul tatalui ! Va multumesc pt raspuns !
Am nevoie de avocat neaparat ? Pot si eu sa intocmesc acest dosar pt judecatorie ? Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa contina acest dosar si ce fel de cerere trebuie sa fac . Trebuie sa se prezinte si fostl sot la judecatorie ? Ma scuzati ca am pus atatea intrebari . Multumesc mult!
Buna ziua , fiul meu are 14 ani si in vara mergem in vacanta in alta tara si fostl meu sot nu vrea sa imi dea acordul la notar ca sa pot scoate minorul din tara. Va rog sa imi spuneti ce as putea face in acest caz . Noi suntem divortati din ianuarie 2010 si nu isi cauta copilul desi are o zi pe luna program de vizita . Va multumesc anticipat !
inteleg dar in citatia pe care am primi-to scrie contributia pentru bunurile dobandite in timpul casatoriei este de 1/2 fiecare sot , si care ar fi gradul de rudenie de la care pot chema martori matsa, unchi,parinti,frati? multumesc de intelegere si de raspunsurile pe care mi le dati
buna ziua as vrea daca puteti sa imi raspundeti si mie unor intrebari; dupa ce am divortat fostul sot a deschis partajul bunurilor apartament si toate ce se afla in apartament la prima infatisare am facut amnare ca sa imi angajez un avocat si acum am un avocat dar mi-a spus ca o sa am nevoie de martori la proces as vrea sa stiu pentru ce ii nevoie de martori in acest proces si daca as pune ca martori din familie as putea sa o pun pe sotia unchiului meu si pe cine as mai putea pune din familie;ce as putea sa mai fac ca sa se lungeasca perioada procesului? va rog sa imi dati niste raspunsuri explicite,va multumesc anticipat.