avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate muntenitadorinel

Activitate muntenitadorinel

Discuție Casa de marcat?
Va rog lamuriti-ma la cod caen 9001 ii trebuie casa de marcat ? Unii zic ca da altii zic ca nu care e solutia corecta?
Discuție ii cod 9001
buna ziua azi am depus actele la registrul comertului , cod caen 9001 dupa ce imi iese autorizatia ,trebuie sa merg la fisc ,cas, si ......m-ai trebuie sa merg si la cartea de munca daca nu lucrez nicaieri? colegii mei cu care merg la nunti cum ii angajez la firma ? ca zilieri pot? adica 10 ore cat merg la nunta?sau trebuie toata luna? ca nu stiu ca ei de fapt lucreaza numai sambata cum ar veni si poate fi cantare doar o data toata luna
Răspuns la discuția cod caen 9001 ii
ma refer la taxe lunare sau trimestriale nu stiu cum e . impozit ,sanatate,vechime...ce taxe sunt de plata .....nu stiu in lunile cand nu sunt incasari (nunti ,botezuri...)ce platesc?
daca imi deschid o ii care sunt taxele daca nu sunt angajat nicaieri? la cod 9001 imi trebuie casa de marcat?
muntenitadorinel a scris:

ce este norma de venit? cum e mai bine? sa fiu platitor de tva sau nu? iar in lunile cand e post si nu am cantari ce fac? tot platesc?
ce este norma de venit? cum e mai bine? sa fiu platitor de tva sau nu? iar in lunile cand e post si nu am cantari ce fac? tot platesc?
ca pfa imi trebuie contabil?
sunt lautar cant la nunti impreuna cu sotia ,si am vrea sa ne facem in regula. ce ma sfatuiti sa infiintez? pfa,ii,sau if? care e cea mai economica privind platile ?